Afbeelding
Foto:

Een avond met Frénk en Frencken in Oude School

Lisse n Grimbergen Boeken organiseert een liefdevolle avond bij De Oude School aan de Heereweg 253. Op woensdag 17 november zullen Frénk van der Linden en Mylou Frencken een avond vullen met mooie gesprekken en liedjes.

Journalist en schrijver Frénk van der Linden voert met het publiek het gesprek over de liefde. Wat heeft je amoureus geluk gebracht? Wat heeft je pijn gedaan? En welke lessen heb je geleerd? Met zijn nieuwste boek ‘En altijd maar verlangen’ als uitgangspunt gaat Frénk in gesprek met het publiek door zijn oor te luister te leggen, maar ook door openhartig zijn eigen ervaringen in de liefde te delen. Zijn partner Mylou Frencken verzorgt de muzikale omlijsting. In theater en kleinkunst neemt zij een geheel eigen plaats in. Je kent Mylou wellicht als de zingende barvrouw uit de tv-quiz 'Met het mes op tafel'.  

Het wordt geen standaard lezing of interview, maar een verrassend, interactief en ontroerend gesprek. Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar bij Grimbergen Boeken, Heereweg 237. Dit is inclusief koffie/thee bij binnenkomst en na afloop een drankje. Locatie: De Oude School, aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Toegang alleen met CoronaCheck-app. 


Creatief ontdekken met Marga

Hillegom n Marga’s Natuur Atelier heeft de donderdag in november wisselende activiteiten in Plein28. Het Natuur Atelier gaat op een creatieve manier op ontdekkingstocht. 

Marga's passie voor de natuur en het werken met natuurlijke materialen deelt zij graag met anderen in Marga's Natuur Atelier. Bessen, veren, bladeren en meer worden door middel van verschillende technieken gebruikt om de mooiste dingen te maken. 

De deelnemers gaan in Plein28 aan de slag, maar als het mogelijk is wordt er ook buiten naar materialen gezocht. In de natuur liggen veel gereedschappen en materialen waarmee prachtige natuurmaaksels kunnen worden gecreëerd. 

Het Natuur Atlier duurt van 10.00 tot 11.30. Adres: Plein28, Henri Dunantplein 28. Planning: donderdag 11 november, struinweven, donderdag 18 november, plantafdruk en donderdag 25 november, verven met bessen. Om verzekerd te zijn van een plekje is het wenselijk om van te voren aan te melden via info@welzijnskompas.nl of bel: 0252 – 757100 bereikbaar van 09.00 en 12.30 uur. 

Deelnemen kan per keer, of voor de hele reeks. De materiaalkosten en een kopje koffie of thee bedragen 2 euro per keer. 


Vrouwen aan het roer in Villa Flora

HILLEGOM n In Villa Flora aan de Hoofdstraat 55 houdt netwerkclub Vrouwen aan het roer op vrijdag 12 november weer een bijeenkomst. 

De bijeenkomst duurt van 09.00 tot 11.00 uur. Inspireren, verbinden en motiveren zijn de woorden, die tijdens deze bijeenkomst centraal staan. Introducees zijn van welkom om mee te netwerken. Opgeven via: info@vrouwenaanhetroer.nl of kijk op www.vrouwenaanhetroer.nl.