Diensten PG Lisse in Grote Kerk

Lisse n In de Grote Kerk aan de Heereweg 250 zijn op zondag 28 november twee diensten. 

Om 10.00 uur is de 1e adventszondag HA met ds. M. van Duijn. Om 19.00 uur is er een dienst met Ramona van den Hoed in samenwerking met gastmusicus en -spreker Gendro Schijff. Vanwege de forse stijging van het aantal coronabesmettingen gelden de volgende regels: alleen toegang via de hoofdingang, draag mondkapje bij verplaatsing, houdt 1,5 meter afstand van elkaar (geldt niet voor gezinsleden), ontsmet de handen bij binnenkomst, alleen zitten op plekken voorzien van een groene kaart, ingetogen zingen, geen koffie na afloop.


Sint bij Jeugdland

HILLEGOM n Bij speeltuin Jeugdland vindt een tweetal sinterklaasactiviteiten plaats.

Woensdag 24 november is het jaarlijkse sinterklaasfeest en komen Sinterklaas en zijn Pieten langs. Woensdag 1 december is er een pietenbingo. Beide activiteiten worden gehouden van 14.30 tot 16.00 uur. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Voor leden is het gratis, niet leden betalen 2,50 euro. Opgeven kan via info@ac-media.nl of bel 06 51841259.


Kerststukjes maken 

HILLEGOM n Ook is het weer mogelijk om bij speeltuin Jeugdland kerststukjes te maken. Eerst nog even feestvieren met Sinterklaas natuurlijk. Liefhebbers zijn welkom op woensdag 8 december van 14.00 tot 16.00 uur om naar de speeltuin te komen. 

Het betreft een activiteit voor volwassenen en het vindt plaats onder deskundige leiding. Er zijn nog enkele plekjes vrij. Opgeven kan via info@ac-media.nl of bel 06 51841259.