Afbeelding
Foto:

Van nul naar fit

Hillegom n Vier vierdejaars studenten van de Hogeschool InHolland, begeleid door Hillegom in Beweging en SportPlaza, organiseren de sportieve activiteit Van Nul naar Fit.

Voorafgaand is er voor alle deelnemers een 0-meting om te bepalen hoe het staat met hun fysieke gesteldheid. Tijdens deze startbijeenkomst kan iedereen kennismaken met elkaar, worden testjes uitgevoerd en een beweegactiviteit. In de weken daarna is er één keer per week een gezamenlijk beweegactiviteit en daarnaast een andere activiteit naar keuze. Vaker dan twee keer per week in beweging komen mag natuurlijk ook, maar voor het beste resultaat: minimaal twee keer per week. Na 9 weken wordt het traject afgesloten met de fittest op zaterdag 12 februari 2022. Op woensdag 8 december is om 11.30 uur de startbijeenkomst.

Meer informatie en aanmelden via Sandra Boonstra, 06 15691790, sboonstra@sportsupport.nl of via www.hillegominbeweging.nl.

Uiteraard worden de coronaregels gehanteerd. Mogelijk wordt het traject op een andere manier vorm gegeven.


Yesterday in de Kulturele Raad

Hillegom n De Kulturele Raad Hillegom organiseert iedere eerste donderdag van de maand een filmmiddag, speciaal voor ouderen.

Na het grote succes van de film Downton Abbey, speelt op 2 december deze muzikale en komische film, een onweerstaanbare Magical Mystery Tour. Het verhaal gaat over Jack Malik, een mislukte muzikant, die bijkomt na een ongeluk en er achter komt dat de Beatles nooit hebben bestaan. Jack is de enige, die de muziek van de band nog kent en wanneer hij “ Yesterday” speelt, denkt iedereen dat hij een genie is.

De films starten steeds om 14.00 uur in het pand van de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16 in Hillegom. De prijs is 3,50 inclusief koffie of thee. Kaarten zijn te verkrijgen via www.cultuurhillegom.nl of bij Tabakshop Frank Evers. De organisatie zorgt voor een veilig bezoek, zodat iedereen optimaal kan genieten van de film.