Tevreden over ISD Bollenstreek

REGIO n I&O Research heeft voor de ISD Bollenstreek een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Uit het onderzoek blijkt dat de klanten voor de algehele beoordeling de ISD een 7,9 geven. Het dagelijks bestuur en het management van de ISD zijn blij met de uitslag van dit onderzoek en de ambitie blijft om waar mogelijk de dienstverlening verder te verbeteren.

I&O Research heeft het klanttevredenheidsonderzoek in september 2021 uitgevoerd, waaraan voor het eerst ook ondernemers deelnamen die de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers (Tozo) hebben ontvangen. Het onderzoek bestond uit een schriftelijk/digitaal onderzoek. De vragenlijsten zijn per ISD-gemeente en per onderdeel (Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning, Schulddienstverlening en Tozo) opgesteld. Op basis van een steekproef zijn 3311 klanten aangeschreven. Hiervan hebben 1017 klanten de vragenlijst ingevuld, waardoor sprake is van een representatief onderzoek.

De belangrijkste resultaten van het onderzoek zijn:

· Algehele beoordeling: 7,9 (in 2019 een 7,8).

· Algemene klantgerichtheid: 8,1 (in 2018 een 7,8).

· Medewerkers: 8,0 (in 2019 een 7,8).

· Aanvraagproces Tozo: 8,4.

Het volledige klanttevredenheidsonderzoek en de resultaten per gemeente staan vanaf 23 november op www.isdbollenstreek.nl.


Van Nieuwland in Floralis

Lisse n Zangeres Sandra van Nieuwland komt maandag 6 december naar Floralis. 

In 2012 breekt ze definitief door als deelnemer van The Voice of Holland. Datzelfde jaar schrijft ze Nederlandse muziekgeschiedenis met vijf van haar singles in de top 10, die ook nog tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 komen te staan. Haar debuutalbum ‘And More’ staat zeven weken op nummer 1 en wordt beloond met platina.

Begin vorig jaar zat Sandra midden in haar Human Alien Tour toen de zalen sloten en er even geen zicht was op een vervolg. Nu er weer voorzichtig liveoptredens gepland kunnen worden, laat ze zich dat geen twee keer zeggen! Tickets à 20 euro zijn verkrijgbaar via de website www.floralislisse.nl. De locatie werkt met de CoronaCheck-app. Zorg dat u op de avond een groen veld kunt tonen via uw QR-code. De show begint om 20.00 uur.