Klantvriendelijke vrijwilligersfunctie bij De Zwarte Tulp

Lisse n Museum De Zwarte Tulp is hét museum over de bloembollencultuur en over aan bollen gerelateerde kunst. Veel vrijwilligers zijn er werkzaam en ze zoeken nu baliemedewerkers. 

Maandag 6 december van 15.00 tot 16.30 uur zit Andréa Rijswijk aan de Tafel van WelzijnsKompas om hier meer over te vertellen. De tafel staat in de bieb aan de Koninginneweg 79A,  waar Ingrid van der Ploeg van WelzijnsKompas ook aanwezig is voor vragen over mantelzorg, zelfstandig wonen, sociale contacten en (ander) vrijwilligerswerk.

"Je werkt met een collega-baliemedewerker en je ontvangt de bezoekers. Ben je klantvriendelijk en heb je affiniteit met kassa en computer, dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor jou. In het vrijblijvende gesprek met Andréa kun je al jouw vragen stellen en bepalen of je daar vrijwilligerswerk wilt doen.” Ingrid van WelzijnsKompas koppelt met de Tafel van WelzijnsKompas, elke maandag van 15.00 tot 16.30 uur in de bieb, stichtingen en inwoners aan elkaar. "Als je nog niet precies weet wat je voor vrijwilligerswerk wilt doen, kun je altijd aanschuiven. We bespreken jouw wensen en ideeën en zoeken naar een passende vacature.” Geen mogelijkheid om langs te komen? Kijk dan eens op: www.welzijnskompas.nl/vacatures-voor-vrijwilligers/. Voor meer info, bel Ingrid van WelzijnsKompas Hillegom-Lisse: (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 - 12.30 uur.