Uit met Jonker Cadeaubon

uitje n De ‘Uit met Jonker Cadeaubon’ is op het moment een veelgevraagd artikel en de leukste cadeaubon om weg te geven voor iedere gelegenheid. Wim van Meerveld, directeur van Uit met Jonker is enthousiast over het nieuwe product: “Het voordeel van de Uit met Jonker Cadeaubon is dat de ontvanger online of telefonisch zelf een leuk uitje bij Jonker kan boeken. Zeker met de aankomende feestdagen is het leuk om familieleden, collega’s, kennissen, buren en vrienden een leuk Uitje met Jonker te geven”. 

De keuze is ruim. Lekker shoppen, een voetbalwedstrijd bezoeken, een verzorgde vaartocht met een uitgebreide lunch, de leukste concerten, uitwaaien op Texel of Max Verstappen aanmoedigen tijdens een Formule 1-wedstrijd. De bon is geldig in 2022 en 2023, dus ook uitermate geschikt voor een leuk dagje uit naar Keukenhof. Uit met Jonker biedt in 2022 een fantastische dagtocht vanuit de streek naar het mooiste lentepark ter wereld. Uit met Jonker is partner van Keukenhof en biedt een fantastische dagtocht naar Keukenhof en de Bollenstreek aan. Ook in de eigen omgeving blijft Keukenhof een prachtig uitje. Een unieke dagtocht die bestaat uit: 10.00 uur: Ontvangst aan boord van Rederij van Hulst voor een unieke vaartocht over de Kagerplassen inclusief koffie en appelgebak 12.00 uur: Bezoek aan de Tulperij met een uniek kijkje op een bollenbedrijf en een fantastische wandeling door de bollenvelden 13.00 uur: Rijden richting Keukenhof. Als partner van Keukenhof parkeren we dichtbij de entree en als gast ontvangt u uw entreekaart al in de bus, zodat u niet in de rij hoeft te staan. 17.00 uur: Vertrek vanaf Keukenhof. 

Koop de ‘Uit met Jonker Cadeaubon’ online via www.uitmetjonker.nl of bel naar 085-2739784 en wij sturen u de Uit met Jonker Cadeaukaart toe.


Kerstmarkt in Villa Flora

HILLEGOM n In verband met de nu geldende coronamaatregelen, is de kerstmarkt, die op zaterdag 11 december zou worden gehouden in het centrum van Hillegom, afgelast. 

Als alternatief is er gekozen voor een overdekte kerstmarkt in de grote zaal van Villa Flora. Deze wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur. Uiteraard vindt deze activiteit plaats volgens de huidige coronamaatregelen. Op de markt staat een groot aantal stands met onder andere kerststukjes, cadeautjes, kleding en andere artikelen. Voor informatie: info@ac-media.nl of 0651841259.


Oliebollenbingo

HILLEGOM n Bij Café Muprhy’s Law vindt op zondag 19 december een Oliebollenbingo plaats.

De bingo wordt gehouden van 14.00 tot 17.00 uur. Opgeven van te voren is noodzakelijk. Dat kan via info@ac-media.nl of 0651841259.