Vrije inloop voor coronavaccinatie

corona n Wil je een coronavaccinatie halen? Je kunt zonder afspraak terecht bij de GGD-locatie in het Activiteitencentrum Nexus aan de Van den Endelaan 7 in Hillegom. 

Vrije inloop is op zaterdag 4, 11 en 18 december van 12.00 tot 17.00 uur. Heb je vragen? Neem contact op met GGD Hollands Midden Coronabestrijding via 0800-1351.


Meld vermoedens van vuurwerk

Lisse n De wijkagenten van Lisse, Hotze Scheringa en Marco van Maris doen de volgende oproep.

Heeft u signalen of vermoedens dat er in uw omgeving vuurwerk opgeslagen en/of verhandeld wordt? Zwaar vuurwerk is gevaarlijk voor u en uw omgeving. Ons vuurwerkteam van Politie Basisteam HLT ontvangt graag uw informatie! Wacht niet met melden maar geef het door via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Maatregelen rond het coronavirus

Lisse n Naar aanleiding van de fors oplopende besmettingen met het coronavirus heeft het kabinet vrijdag een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze moeten het aantal besmettingen doen dalen en de druk op de zorg verlichten. 

De maatregelen zijn zondag 28 november ingegaan en gelden tot 19 december. Zo zijn alle locaties en evenementen tussen 17.00 en 05.00 uur gesloten (uitzondering zijn supermarkten en drogisten, die open zijn tot 20.00 uur). De scholen blijven wel open. Kijk voor alle maatregelen op www.lisse.nl/coronavirus