Iedereen deed mee aan de bingo.
Iedereen deed mee aan de bingo. Foto: Renée de Leeuwe

Geslaagde Sinterbingomiddag bij seniorendagbesteding ‘Op Lis’

Algemeen Senioren

Sinterklaas kwam in gezelschap van een aantal pieten vrijdag 3 december na de lunch langs bij seniorendagbesteding ‘Op Lis’. Het werd een feestje.

De pieterbazen dansten luidruchtig naar binnen en hadden wel zin in een gezellige middag. Piet Jeffrey Parmentier blies zowel letterlijk als figuurlijk hoog van de toren op zijn trompet! Geen noot was hem te veel, en hij kende alle Sinterklaas- en oud-Hollandse deuntjes uit zijn Pietenhoofd. Hoe knap is dát! Na een korte introductie van hoofdpiet Esther nam de Goedheiligman plaats op zijn zetel. Hij trok zijn bingo-spel uit de tabberd, om zo al doende cadeautjes aan een ieder uit te reiken.
Tussen de bingorondes door werd er gezongen, gelachen en gedanst. En natuurlijk ontbraken ook de lekkernijen niet. De huispieten Elly en Jacqueline stonden driftig te smeren en te tappen in de keuken. Maar aan alle pret kwam een eind, want Sint moest weer aan het werk. Hij vertrok met zijn pieten jolig de dagbesteding om de Lissese daken op te gaan.
Aan het eind van deze zeer geslaagde Sinterbingomiddag liep menigeen met meer dan één presentje en een blij gezicht de deur van ‘Op Lis’ weer uit. Dag Sint, tot volgend jaar!

Sint had voor iedereen een presentje.