Het is volop kerst in Lisse, dat wordt gezellig shoppen.
Het is volop kerst in Lisse, dat wordt gezellig shoppen. Foto: Radic

Winkelen op 18 en 19 december: kerstsfeer in Dorpshart Lisse

Algemeen

Ook dit jaar staat Dorpshart Lisse weer in het teken van kerst en kunnen bezoekers genieten van gezellige kerstmuziek. Het weekend voor Kerstmis staat bol van de kerstsfeer, dus kom op zaterdag 18 en zondag 19 december naar het Dorpshart.

Op zaterdag treedt de kerstband Hebbeh op tussen 13.00 en 16.30 uur. Kom gezellig langs bij uw favoriete winkel en tussendoor kunt u genieten van lunch bij een van de vele restaurants die Dorpshart Lisse rijk is.

Vroege shoppers
Voor de vroege shoppers is er een extra attentie van ondernemersvereniging Dorpshart Lisse. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen bezoekers aan het Dorpshart op vertoon van een kassabon van minimaal 5 euro een gratis kerstster ophalen in het pand waar voorheen Lincherie zat (Kanaalstraat 41). Let op: deze actie geldt zo lang de voorraad strekt en op = op.

Wensactie
Consumenten krijgen bij leden van de ondernemersvereniging een kerstbal om een wens op te schrijven. De kerstballen kunnen in de bomen in het Dorpshart gehangen worden. Uit alle wensen worden drie winnaars getrokken en deze wensen laat ondernemersvereniging Dorpshart Lisse in vervulling gaan.

Kerstkoopzondag
Op 19 december is het kerstkoopzondag in Dorpshart Lisse. Deze laatste zondag voor kerst wordt muzikaal omlijst door de Swinging Jazzband. De meeste winkels openen tussen 12.00 en 17.00 uur de deuren, zodat u alle inkopen kunt doen voor de kerstdagen. Kom dus gezellig kerstshoppen in Lisse.