Blije gezichten bij de prijswinnaars van Niestadt Juweliers. Zij konden hun prijzen afgelopen zaterdag ophalen in de winkel.
Blije gezichten bij de prijswinnaars van Niestadt Juweliers. Zij konden hun prijzen afgelopen zaterdag ophalen in de winkel. Foto: pr

Prijsuitreiking bij Niestadt Juweliers

Zakelijk

Niestadt Juweliers heeft zaterdag 11 december een aantal mensen blijgemaakt: de prijswinnaars van de winactie die hoorde bij de officiële opening op zaterdag 30 oktober.

Mevrouw Murk (midden) heeft gekozen voor een beeldschone Bigli hanger. Celie (rechts) heeft gekozen voor een lief handgemaakt collier van Miss Spring fine jewelry en Niestadt heeft meneer Van der Poel (links) verblijd met een prachtig Ebel horloge.
De opening was voor het team van Niestadt Juweliers best spannend, maar wat voelen ze zich welkom. “Als wij de openingsdag moeten beschrijven, dan is ‘overweldigend lief’ wel een mooie. Want voor ons gevoel is heel Lisse en omgeving even langsgekomen en heeft iedereen ons met lieve woorden welkom geheten en dat in de stromende regen!”