John van der Tol wordt projectleider Uitvoeringsprogramma Retail- en Horecavisie bij de gemeente Noordwijk.
John van der Tol wordt projectleider Uitvoeringsprogramma Retail- en Horecavisie bij de gemeente Noordwijk. Foto: Sven van der Vlugt

John van der Tol van Lisse naar gemeente Noordwijk

Algemeen

Op zijn eigen socialmediakanalen maakte John van der Tol uit Voorhout 13 december bekend dat hij per 1 januari 2022 als de nieuwe projectleider Uitvoeringsprogramma Retail- en Horecavisie in dienst treedt bij de gemeente Noordwijk. 

“Na een mooie periode van ruim vijf jaar stopt binnenkort mijn directe betrokkenheid voor de HLT-gemeenten. In deze periode heb ik als Citymanager van Teylingen en als Accountmanager Bedrijven voor Teylingen en Lisse gewerkt. Ik kan terugkijken op een leerzame periode waarin ik een ander beeld heb gekregen van het reilen en zeilen binnen een ambtelijke organisatie en de lokale politiek. Tot die tijd bekeek ik alles alleen vanuit een ondernemersbril. In combinatie met een groot lokaal opgebouwd netwerk zijn er samen mooie resultaten bereikt.”
In zijn nieuwe functie zal Van der Tol als onderdeel van de afdeling Economie - Toerisme - Participatie samenwerken met onder meer beleidsmedewerkers Economie en optrekken met de contactfunctionaris Bedrijven, Arie Musch. “De Retail- & Horecavisie is in samenwerking met het bedrijfsleven in Noordwijk tot stand gekomen. Naast het samenwerken met nieuwe collega’s en bestuurders zal ik ook in de vele vastgestelde projecten optrekken met de diverse ondernemersvertegenwoordigers uit de hele gemeente. Dat zijn de winkeliers, de hotels, restaurants en cafés die de vier kernen rijk zijn, maar ook de diverse vastgoedpartijen, Koninklijke Horeca Noordwijk en Noordwijk Marketing.”