Dienst PG Lisse in Grote Kerk

Lisse n In de Grote Kerk aan de Heereweg 250 is zondag 19 december om 10.00 uur een dienst (4e adventszondag) met ds. H.J. Reinders uit Driebergen. 

In verband met de coronamaatregelen geldt het volgende: alleen toegang via de hoofdingang, draag een mondkapje tijdens verplaatsing, houdt 1,5 meter afstand van elkaar (behalve gezinsleden), ontsmet de handen bij binnenkomst, alleen zitten op plekken met een groene kaart, ingetogen zingen, geen koffie na afloop. Zie ook www.pknlisse.nl. Blijft u liever thuis? De diensten worden met beeld en geluid uitgezonden op kerkomroep.nl en YouTube.


Prikken zonder afspraak 

GGD n Wil je je eerste of tweede coronavaccinatie halen? 

Je kunt nog op één dag zonder afspraak terecht bij de GGD-locatie in het activiteitencentrum Nexus aan de Van den Endelaan 7 in Hillegom. Vrije inloop is nog op zaterdag 18 december van 12.00 tot 17.00 uur. Heb je vragen? Neem contact op met GGD Hollands Midden Coronabestrijding via 0800-1351 (landelijk informatienummer).


Minder besmettingen 

Regio n In de Bollenstreek zijn afgelopen week (week 49) 685 nieuwe coronabesmettingen gemeld. In week 48 waren dat er 931. Er is dus sprake van een afname.

De GGD Hollands Midden meldt over Lisse: 127 nieuwe besmettingen en 1 ziekenhuisopname. In Hillegom gaat het om 122 nieuwe besmettingen en 1 ziekenhuisopname. Zie www.eengezonderhollandsmidden.nl voor meer info.