Afbeelding
Foto:

Hyacinten voor senioren

Hillegom n Bloeiend Hillegom heeft zaterdagochtend 18 december het jaar traditiegetrouw afgesloten met het uitdelen van hyacinten aan Hillegomse senioren.

In deze moeilijke tijd waarbij Nederland weer op slot gaat hoopt Bloeiend Hillegom door middel van de uitdeelactie toch wat gezelligheid te creƫren, juist nu waar menig oudere te maken krijgt met de gevolgen van de lockdown. De leden van de partij deelden in totaal 350 potjes met hyacintenbollen uit aan de bewoners van: Groot Veenenburg, Clusiushof, Romeo en Julia, Bloemhof, Korenbloem en Oranjehof.


Ledenavond HDV Lisse verplaatst 

Lisse n Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 14 december heeft het bestuur van de Harddraverijvereniging Lisse en omstreken moeten besluiten om de geplande ledenavond van 14 januari 2022 te annuleren en te verplaatsen. 

Het bestuur vindt het enorm spijtig, want deze avond zou extra feestelijk worden met de inluiding van het jubileumjaar 2022, waarin de harddraverijvereniging 150 jaar bestaat. "Mede om die reden hebben wij besloten een nieuwe datum voor onze ledenavond te plannen en wel op vrijdag 25 maart 2022 om 20.00 uur in 't Poelhuys. De agenda voor die avond kun je ruim voor die datum op onze website www.hdv-lisse.nl vinden.Natuurlijk hopen wij alle leden 25 maart te zien. Ook iedereen die op die avond lid wil worden van onze mooie vereniging is van harte welkom. Wij wensen jullie prettige feestdagen en een goed en gezond begin van 2022", aldus het bestuur en de kandidaat-bestuursleden van de HDV Lisse.


Flower Classics in Keukenhof

Lisse n Het komende Keukenhofseizoen staat in het teken van 'Flower Classics'. Bijzonder is ook de samenwerking met het Haagse Mauritshuis dat in 2022 200 jaar geopend is voor publiek. Vanaf 24 maart is er in Keukenhof een speciale Mauritshuis-inspiratietuin, waar een replica van het beroemdste schilderij van Johannes Vermeer, Meisje met de parel, te zien is. Ook het onmogelijke boeket (bloemen die nooit in dezelfde tijd bloeien) komt tot leven.