Afbeelding
Foto: Gerda Hanemaaijer

Muziektheater voor kinderen

Hillegom n De Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16 houdt zondag 16 januari het jaarlijkse Baby, Dreumes- en Peuterconcert. Uiteraard nog met een slag om de arm, dat dit binnen de coronamaatregelen is toegestaan.

Krulmuziek laat kinderen en hun ouders op speelse manier ervaren hoe klassieke muziek zowel vrolijk, betoverend, kalmerend én opzwepend kan zijn. De voorstelling wordt voor drie leeftijdsgroepen gespeeld. Er kunnen vooralsnog maximaal 30 kinderen met ouder/begeleider het concert bijwonen op een groot kleed. Voor het Peuterconcert is er ruimte voor 60 kinderen met ouder/begeleider. Het babyconcert (0 – 18 maanden) start om 14.00 uur. Het dreumesconcert (1,5 – 2,5 jaar) om 15.00 uur en het kleuterconcert (2,5 – 6 jaar) om 16.00 uur. Kaartjes kosten 6,50 euro en zijn te bestellen via www.cultuurhillegom.nl en te koop bij Vivant Frank Evers (contant). Op de site staat ook de meest actuele situatie in verband met corona.

Dienst PG Lisse

Lisse n De diensten van de Protestantse Gemeente Lisse i.w. in de Grote Kerk worden uitgezonden via YouTube en kerkomroep.nl.

Op vrijdag 31 december om 15.30 uur: Oudejaarsdagdienst met ds. J.P. Kraaijeveld, Zwijndrecht. Zondag 2 januari om 10.00 uur: ds. A. Moolenaar en het Combo.