Afbeelding
Foto: pr

VVD Lisse maakt zich op voor de verkiezingen

Lisse n Na algemene instemming door de ledenvergadering presenteert VVD Lisse de kandidatenlijst waarmee zij met vertrouwen de komende gemeenteraadsverkiezingen tegemoet treedt. Het is een mooie mix geworden van vijf mannen en vijf vrouwen en van ruime ervaring tot jonge ambitie.

Als lijsttrekker is met algemene stemmen Martijn Tibboel gekozen. Geen onbekende voor vele Lissers. Martijn was deze raadsperiode regelmatig de smaakmaker in het debat. 

Belangrijke thema’s in het verkiezingsprogramma zijn uiteraard grote thema’s als wonen, de energietransitie en duurzaamheid. Daarnaast heeft de VVD een tiental lokale speerpunten benoemd die direct betrekking hebben op de inwoners en de gemeente Lisse. Om de ambities ook daadwerkelijk waar te kunnen maken hoopt de VVD de komende raadsperiode na acht jaar oppositie opnieuw mee te kunnen besturen. Op de foto de top 6, met van links naar rechts: Wim Slootbeek, Cobi van der Wiel, Martijn Tibboel, Lisanne Horstmann, Josita Litan en Michel List.


Project 'Visie-R verbindt' van start

Lisse n ISD Bollenstreek heeft in 2021 de projectuitvraag 'Meedoen' gedaan. Visie-R is een van de gehonoreerde projecten.

Visie-R start met een project in de Lollyfabriek aan de Haven 4 te Lisse. Het project 'Visie-R verbindt' is bedoeld voor mensen met een bijstandsuitkering die langer dan 5 jaar werkloos zijn en graag weer met anderen in contact komen. Maar ook mensen die een activiteit zoeken om wat structuur te krijgen of gezelligheid te vinden. Het kan een opstapje zijn naar vrijwilligerswerk of betaald werk. Vanaf 2 februari zijn er in de Lollyfabriek iedere woensdagochtend vanaf 10.00 uur allerlei activiteiten rond positief denken. Ook is er de mogelijkheid om voor een heel klein bedrag samen te lunchen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer die dat wil een gratis app voor toegang tot schema's, video, audio-oefeningen en vitaliteitsspecialisten. Het project duurt voorlopig drie maanden. Aanmelden kan via info@visie-r.nl of kom gewoon langs.