Afbeelding
Foto: www.thepiano.sg

Hoop! zoekt dirigent

Verenigingen

Jong koor Hoop! is een nieuw koor, dat is opgericht in de parochie Heilige Willibrordus (de Rooms-Katholieke kerken in Lisse, Hillegom en De Zilk). Het is een koor voor zangers en zangeressen tussen de 15 en 45 jaar. Zij zijn per direct op zoek naar een dirigent lichte muziek. 

“Ons koor is een maand voor de uitbraak van de coronapandemie begonnen met zingen. Ondanks het feit dat wij door de pandemie niet veel konden repeteren, is het koor overeind gebleven. Momenteel hebben wij tien enthousiaste leden”, laat het bestuur weten. “Ons eerste doel is het eenmaal per maand opluisteren van de liturgie in één van de vier parochiekerken. Ons repertoire moet nog groeien, maar bestaat momenteel uit een mixed repertoire van zowel Latijnse, Engelse als Nederlandse liederen. Wij repeteren eens per week op een vaste avond (nu de woensdag), van 20.00 uur tot 21.30 uur in Hillegom of Lisse. 

Salariëring conform het rechtspositiereglement kerkmusici. Voor meer informatie of sollicitatie: jongkoorhoop@gmail.com.