De Tour d'Amour gaat weer rond in Hillegom en Lisse. | Foto: pr
De Tour d'Amour gaat weer rond in Hillegom en Lisse. | Foto: pr Foto: pr

Tour d’Amour in de maand van de liefde

Lisse-Hillegom n In februari, de maand van de liefde, stappen buurtwerkers Carlijn en Dionne weer achter het stuur van de tuktuk om porties liefde en warmte te bezorgen bij inwoners in Hillegom en Lisse. 

De buurtwerkers horen graag welke buur ze mogen verrassen met een bezoekje tijdens de Tour d’Amour. Is het die buurman die altijd de straat netjes houdt, de buurvrouw die in actie komt als iemand hulp nodig heeft, de buurtbewoner die een moeilijke tijd doormaakt of misschien wel een buur die het verdient om eens flink in het zonnetje gezet te worden? Team Buurtwerk hoort graag wie zij mogen verblijden met een bezoekje aan de deur.

De verrassingsbezoekjes vinden plaats in het kader van BuurtKracht. BuurtKracht staat voor: omzien naar elkaar, verbondenheid en elkaar een helpende hand bieden. In de buurt, in de eigen straat. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar BuurtKracht óf een buur wil aanmelden voor de Tour d'Amour, neem contact op met de buurtwerkers via info@welzijnskompas.nl of 0252-757 100.