Vertrouwde en nieuwe gezichten. | Foto: pr
Vertrouwde en nieuwe gezichten. | Foto: pr Foto:

Repair Café weer van start

Hillegom n Bij Plein28 aan het Henri Dunantplein 28 wordt zaterdag 5 februari gestart met het Repair Café. 

Deskundige vrijwilligers staan van 13.00 tot 15.00 uur klaar om onder meer speelgoed, kleding en fietsen te repareren. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Caroline van der Vegt,  activiteitenbegeleider Plein28. 

Mai of bel: info@plein28.nl of 06-40644805.  


BBH maakt definitieve kandidatenlijst bekend

Hillegom n Het bestuur van Bevolkingsbelangen Hillegom (BBH) heeft vorige week haar definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 bekend gemaakt.

Een lijst met bekende vertrouwde én nieuwe gezichten. Lijsttrekker van de BBH is opnieuw Frank Evers.

De kandidaten van BBH kenmerken zich door hun uiteenlopende achtergronden en leeftijd. De huidige wethouders Jan van Rijn en Anne de Jong staan op nummer 2 en 3 van de lijst en zijn ook na de verkiezingen de wethouders kandidaten.

Daarnaast zetten ook alle huidige acht raadsleden van BBH zich weer in. Naast de huidige jonge raadsleden (Mike Roelofs, Jeroen Nederpelt en Dieuwertje Boonstra), zijn Sabine Huizing en Amber Evers nieuw op de lijst.


Ervaring binnen de Hillegomse politiek is bij de BBH duidelijk aanwezig. De huidige raadsleden Jan Grimbergen, Monique de Wit, Joop van Duffelen en Julia Rippner zijn namelijk ook wederom beschikbaar. Meer op de site: www.bbh-hillegom.nl.


SLM zoekt penningmeester

vacature n Stichting Lisse Marketing is op zoek naar een actief bestuurslid/penningmeester. 

De huidige penningmeester wil na vele jaren trouwe dienst het stokje graag overdragen. De stichting is op zoek naar iemand met een vrijwilligershart die actief mee kan meedenken over de taken en initiatieven van Lisse Marketing en die deze organisatie financieel gezond wil houden. Laat het weten als je interesse hebt via info@vvvlisse.nl.