Rectificatie

raadsvergadering n In het artikel 'Raad kiest duur parkeerterrein' op de voorpagina van LisserNieuws week 5 is aan het eind een fout geslopen. 

Er staat dat Nieuw Lisse wel voor de duurste optie voor het parkeerterrein is, maar het complete voorstel afwijst. Dit klopt niet en er had moeten staan: Nieuw Lisse kon alleen instemmen met de goedkoopste optie en niet met de duurste. Daarom heeft de partij tegen het voorstel gestemd. 


Dienst Pauluskerk PG Lisse i.w.

Lisse n De Protestantse Gemeente Lisse in wording houdt zondag 13 februari om 10.00 uur een dienst in de Pauluskerk aan de Ruishornlaan 33.

Voorganger is ds. A. Moolenaar. De kerkzaal mag voor een derde bezet zijn door kerkgangers: ruim 100 personen kunnen de dienst live meemaken. Wel doet de kerk een beroep op ieders verantwoordelijkheid; voorzichtigheid blijft geboden. De bekende coronaregels zijn nog steeds van toepassing: mondkapje bij binnenkomst en verplaatsingen; de jas meenemen naar boven; handen ontsmetten; 1,50 meter afstand houden; ingetogen zingen. Er is geen koffiedrinken na afloop. Aanmelden is niet nodig.


Iris-lid bij WK Indoorroeien

sport n Het WK indoorroeien is dit jaar in Hamburg. De deelname is uitsluitend online en deelnemers dienen zich hiervoor te kwalificeren. Roeivereniging Iris-veteraan Kor van Hateren heeft een tijd van 6 minuten en 47 seconden gezet op de 2000 m en is daarmee vierde snelste in zijn leeftijdscategorie. Op 26 februari zal Kor zijn race roeien in de ergometerruimte van Iris.