Afbeelding
Foto:

Expositie fotograaf James Kerwin

Hillegom  n Nog de hele maand februari exposeert de bekende fotograaf James Kerwin in de expositieruimte van Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek. 

James Kerwin is een beeldende kunst fotograaf uit Norwich in Engeland. Het was oktober 2013 en James fotografeerde ongeveer vier jaar, toen hij afbeeldingen op het internet zag van voormalige psychiatrische instellingen in onder meer Engeland. Hoewel het niet zijn stijl was van de fotografie, voelde hij zich meteen ertoe aangetrokken en wilde hij er meer van zien. Sinds die dag reisde James op grote schaal naar geheime locaties om het verval en verwaarlozing van deze vaak prachtige plekken vast te leggen, zoals verlaten kastelen en oud-energiecentrales. De fotograaf heeft diverse fotowedstrijden en Awards achter zijn naam staan.

De foto’s van James Kerwin kenmerken zich door de urban fotografie met name de verlaten panden en interieurs. De toeschouwer wordt meegenomen in het beeld waar geen ruis is van bewegende mensen en voorwerpen. De expositie is te zien bij Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek aan de Satellietbaan 14C in Hillegom. Meer informatie: www.kunstuitleenbollenstreek.nl 

Afbeelding