Eva en Krijn zamelen geld in voor Adamas.
Eva en Krijn zamelen geld in voor Adamas. Foto: pr

Ondernemers sluiten zich een dag op in Adamas om geld in te zamelen

Algemeen Goede doelen

Krijn van Dijk uit Voorhout en Eva van der Kwast uit Sassenheim zitten vrijdag 25 maart een dag opgesloten in het Adamas, centrum voor leven met en na kanker, in Nieuw-Vennep. 

De twee ondernemers hangen die dag van 09.00 tot 17.00 uur aan de telefoon om geld op te halen. Het centrum voor mensen met kanker, genezen van kanker en hun naasten, is voor een groot deel afhankelijk van donaties en hoopt met The Lock Up genoeg geld op te halen om in 2022 en 2023 open te zijn en activiteiten te kunnen blijven organiseren.
Waarom doen Krijn en Eva mee? Omdat ze bekend zijn met de ziekte kanker in de directe omgeving. Toen ze gevraagd werden door Annelies Osinga van Adamas, besloten ze om samen op te trekken in dit avontuur. Met de opsluiting op 25 maart willen Krijn en Eva meer bekendheid genereren en geld ophalen voor deze bijzondere plek. Zeker na hun bezoek aan het huis. Krijn: “Deze plek is ontzettend belangrijk, voor jong en oud. Genezen of als je in de palliatieve fase zit.” Eva vult aan: “De warmte die je hier krijgt is bijzonder. Er is hier ruimte voor een lach, een traan, tijd om een goed gesprek te voeren met een vrijwilliger of met een groep lotgenoten.” Naast euro’s doneren is het ook mogelijk om producten/diensten te doneren aan Adamas, of een product of dienst aan te bieden op de speciale veilingsite. Meedoen? Meld je bij eva@communikeet.nl of krijn@gaafbureau.nl om te laten weten dat je wilt doneren, in geld of producten/diensten. Alles is welkom!