Michel List is klaar voor de start! | Foto: pr
Michel List is klaar voor de start! | Foto: pr Foto:

Lokaal VVD-lid fietst Tour de Lisse

Lisse n De nummer 4 op de VVD Lisse-lijst Michel List gaat graag een sportieve uitdaging aan. Hij geeft aan dat VVD Lisse een lokale partij is die in alle straten van Lisse te vinden is. Daarom gaat hij zaterdag 19 februari alle straten in Lisse bezoeken op de fiets.

List heeft geteld dat er in totaal 262 straten zijn met een geschatte afstand tussen de 40 en 60 kilometer. Hij zal van pitstop naar pitstop fietsen, steeds vergezeld van een of twee andere kandidaten van de kieslijst van VVD Lisse. Zowel bij de pitstop als onderweg kan hij worden aangesproken en kunnen inwoners vragen stellen. Wil je weten hoe VVD Lisse over specifieke onderwerpen denkt, bezoek dan een van de pitstopplaatsen.


Pitstops

De pitstops zijn op de volgende tijden te vinden op deze locaties:

1. 09.00 uur: Start op de 3e Poellaan

2. 10.00 uur: De Engel/Engelplein

3. 11.15 uur: Poelpolder/de Poelmarkt

4. 13.00 uur: Zeeheldenbuurt/Van Speykstraat

5. 14.00 uur: Centrum/Blokhuis

6. 15.15 uur: De Blinkert/speelveld

7. 16.15 uur: Eindpunt op het Vierkant.

Wanneer je List en zijn gezelschap toch niet gezien hebt, is er nog gelegenheid om met hem, andere kandidaten en de kandidaat-wethouder van VVD Lisse, Riet Austie, van gedachten te wisselen op het eindpunt aan het Vierkant.


Meewind

De nummer 4 van de lokale VVD-kandidatenlijst geeft aan bijzonder veel zin te hebben in de Tour de Lisse, maar hij hoopt wel op veel meewind. En droog weer zou eigenlijk ook prettig zijn.