Dienst PG Lisse in Pauluskerk

Lisse n In de Pauluskerk, Ruishornlaan 33, houdt de Protestantse Gemeente Lisse in wording op zondag 20 februari om 10.00 uur een dienst met mw. M. van Schoonhoven uit Barneveld.

Ruim 100 personen kunnen de dienst bijwonen. De kerk doet een beroep op ieders verantwoordelijkheid; voorzichtigheid blijft geboden. Draag een mondkapje bij binnenkomst en verplaatsingen; neem de jas mee naar boven; ontsmet de handen; houdt 1,50 meter afstand (met uitzondering van mensen uit hetzelfde huishouden; zing ingetogen. Er is geen koffiedrinken na afloop. Aanmelden is niet nodig. 


Klaverjassen bij SV Marijke

Lisse n Er kan weer geklaverjast worden bij speeltuinvereniging Marijke aan de Crocussenstraat. 

De data (steeds op donderdag) zijn als volgt: 17 februari, 3, 17 en 31 maart, 14 april. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar en het eerste kaartspel begint om 20.15 uur. Wespelen drie potten.


Vrijmarkt in 't Poelhuys

Lisse n In 't Poelhuys, Vivaldistraat 4, is woensdag 27 april vanaf 10.00 uur een Koningsdagmarkt.

Voor deze markt zijn nog plaatsen beschikbaar om van alles en nog wat te verkopen. Een tafel huren kost € 2,50 en een grondplaats is gratis. Schrijf snel in, want er zijn maar vijftig plaatsen beschikbaar. Inschrijven via info@bescal.nl of in 't Poelhuys en de Beukenhof.


Kienavond

Lisse n De Stichting Vrienden Ouderenkoor Zanglust houdt een kienavond met verloting op vrijdag 25 februari. 

Het kienen vindt plaats in de grote zaal van de Beukenhof aan de Eikenlaan 2a vanaf 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. Draag een mondkapje bij verplaatsing. U krijgt een kopje koffie of thee en bij het door u zelf gekochte drankje wordt nog een hapje geserveerd. Er kan maar een beperkt aantal mensen in de zaal, daarom is aanmelden vooraf verplicht: bel 06 54 64 29 59 of mail naar svoz.info@hetnet.nl