V.l.n.r. Merlijn Heemskerk (Lisse), Remco van Zuijlen (Katwijk), Guylaine Loos (Teylingen) en Wim de Winter (Teylingen).
V.l.n.r. Merlijn Heemskerk (Lisse), Remco van Zuijlen (Katwijk), Guylaine Loos (Teylingen) en Wim de Winter (Teylingen). Foto: Remy van Haarlem

Meet & greet met CDA-jongeren

REGIO n De CDA-jongeren in de Duin- en Bollenstreek zijn klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen. In die regio staan er 12 CDA-jongeren op de CDA-kandidatenlijsten. Landelijk zijn dat er 803, het hoogste aantal ooit.

"Het is goed om te zien dat er in de streek veel jongeren betrokken zijn bij het CDA en onze jongerenafdeling het CDJA Duin- en Bollenstreek", zegt Guylaine Loos van CDJA Duin- en Bollenstreek. In de streek staan er zeven jongeren in de top-10 van de CDA-kandidatenlijst. In Lisse is dat Merlijn Heemskerk (8), in Hillegom Bob Vink (6), in Katwijk Remco van Zuijlen (7) en Jacco van Duijn (8), in Noordwijk Max Uphoff (5) en in Teylingen Guylaine Loos (3) en Wim de Winter (7). Wil je kennismaken met de CDA-jongerenkandidaten? Op woensdag 16 februari om 19.30 uur organiseert het CDJA Duin- en Bollenstreek een online meet & greet. Aanmelden? Stuur een mail naar duinenbollenstreek@cdja.nl.