FHL draait The French Dispatch

Lisse n Filmhuis Lisse presenteert de Duits/Amerikaanse speelfilm The French Dispatch. Deze draait dinsdag 22 februari om 19.30 uur in Floralis, Floralisplein 69.  

The French Dispatch presenteert een collectie verhalen uit de laatste uitgave van een Amerikaans tijdschrift dat in de 20ste eeuw in een fictief Frans stadje gemaakt werd. De hoofdrollen worden vertolkt door een grote lijst met acteurs die soms genoegen namen met een kleine rol.

Er mogen 80 bezoekers naar de voorstelling. De voorstelling begint om 19.30 uur, zaal open om 19.15 uur. Kaartjes (7 euro per stuk) zijn vooraf te koop via www.filmhuis-lisse.nl. Dit is exclusief 0,50 euro reserveringskosten; ook wanneer men meer dan één kaartje koopt.


High tea bingo bij Flora

HILLEGOM n Bij Villa Flora, aan de Hoofdstraat 55, is zondag 20 februari van 14.00 tot 17.00 uur een High tea bingo.

De presentatie van deze bingo is in handen van Michel van Rijswijk. Er zijn vier rondes met allerlei lekkere hapjes uit de Flora keuken en er worden tevens vier rondes bingo gespeeld. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Voor informatie mail of bel: info@ac-media.nl /  0651841259.


Linedancen in het Dorpshuis

Beinsdorp n De Jovo Linedancers zijn zondag 20 februari in dorpshuis Het Eiland in Beinsdorp.

Voor iedereen die het leuk lijkt om kennis te maken met linedancen, is dit een mooie kans. Het Eiland is deze middag open van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang 3,50 euro, dat is inclusief hapjes.