Vincent Scheurwater en Mariëtte Hulsbergen-De Visser zijn de nummer 1 en 2 op de kandidatenlijst. | Foto: Hanno de Vries
Vincent Scheurwater en Mariëtte Hulsbergen-De Visser zijn de nummer 1 en 2 op de kandidatenlijst. | Foto: Hanno de Vries Foto:

SGP–CU presenteert programma

Lisse n De gecombineerde lijst SGP–ChristenUnie in Lisse heeft de kandidatenlijst vastgesteld en het verkiezingsprogramma gepresenteerd. 

De lijsttrekker Vincent Scheurwater en de nummer twee op de kieslijst Mariëtte Hulsbergen-De Visser, willen zich ook de komende periode weer inzetten “Voor een beter Lisse”. Kernpunten uit het SGP–ChristenUnie-verkiezingsprogramma zijn de belangrijke thema’s ‘Oplossen verkeersdrukte in de Bollenstreek’, ‘Betaalbare woningen voor jonge starters’ en ‘Waarderen en stimuleren van vrijwilligerswerk’.


Das Sound Kollektiv bij Perdido

Hillegom n In de Kulturele Raad (Prinses Irenelaan 16) treedt zaterdag 5 maart om 20.30 uur Das Sound Kollektiv op. 

Deze Nederlandse band maakt hedendaagse muziek die het best te omschrijven is als live beats met door jazz beïnvloede improvisatie. De band is in 2017 opgericht op initiatief van saxofonist Kasper Rietkerk. Hun muziek is sterk beïnvloed door mensen als Stevie Wonder en J Dilla, maar ook door Herbie Hancock en Miles Davis. In september 2020 brachten ze hun eerste album Canine Canvas uit. Ondanks de COVID-19-crisis deden ze een kleine tour en kregen ze met deze release veel media-aandacht. Toegangsprijs losse kaartverkoop 15 euro en kaartjes zijn verkrijgbaar via www.perdido.nl of aan de deur of in de voorverkoop bij Vivant Frank Evers.