Dienst PG Lisse i.w. in Pauluskerk

Lisse n De diensten van de Protestantse Gemeente Lisse in wording vinden in maart plaats in de Pauluskerk aan de Ruishornlaan 33.

Op 6 maart om 10.00 uur is er een dienst met het thema: De hongerigen spijzigen. Met medewerking van zanggroep en tienergroep Rock Solid. Voorganger Ramona van den Hoed. Op 9 maart om 19.00 uur is er een bidstond met ds. A. Moolenaar. Er gelden geen beperkingen meer. Omdat het wel goed is om nog rekening te houden met mensen met een kwetsbare gezondheid, wordt een klein deel van de koffiezaal nog enige tijd zodanig ingericht dat daar anderhalve meter afstand gehouden kan worden.


Gratis clinics jeu-de-boules 

Lisse n Belangstellenden kunnen 24 april van 12.30 tot 14.30 uur gratis kennismaken met de jeu-de-boulessport. Zet de datum vast in de agenda.

Onder leiding van ervaren instructeurs van Les boules fleuries worden de spelregels uitgelegd en zal er ook daadwerkelijk gespeeld worden. Op de zondagen 1 mei en 8 mei vinden vervolgcursussen plaats. Voor de boules en de koffie wordt gezorgd. Van tevoren hoeft men zich niet aan te melden. Het boulodrome bevindt zich in de Gerard Doustraat in Lisse.


Springfestival in ‘t Poelhuys

Lisse n In ‘t Poelhuys, Vivaldistraat 4, wordt op woensdag 4 en donderdag 5 mei een springfestijn gehouden.

Je kunt hiervoor alvast een plekje reserveren. We plaatsen diverse springkussens waar de kinderen zich heerlijk op kunnen uitleven. De bar en keuken zullen deze twee dagen ook geopend zijn. We zijn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. De volwassenen krijgen een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren kan via de website www.floralislisse.nl.


Narcissenactie van de Lisser Kaninefaten

LISSE n Leden van Scouting Lisser Kaninefaten gaan zaterdagochtend 5 maart potjes met Tête à Tête narcissen verkopen. 

De actie start om 10 uur vanaf de Brede School (hoek Oranjelaan en Nassaupark) en de Poelmarkt. Tot 12 uur gaan de scouts langs de deuren in de omliggende wijken Meerenburgh, de Blinkerd, de Oranjewijk en de Poelpolder. Ze zijn te herkennen aan hun oranje das. De prijs voor een potje narcissen is € 1,80, en voor € 5 krijgt u er drie. Betalen kan contant of per pin. De opbrengst wordt gebruikt voor groot onderhoud en vernieuwing van (spel)materiaal.