Naast de voorzitterswissel, waren er meerdere wissels in het zonnebloembestuur. | Foto: pr.
Naast de voorzitterswissel, waren er meerdere wissels in het zonnebloembestuur. | Foto: pr. Foto:

Don van Zuijlen geeft hamer door aan Maria Hulsebosch

Hillegom n Zonnebloem afd. Hillegom-Beinsdorp verwelkomt nieuwe voorzitter en penningmeester.

Maria Hulsebosch treedt aan als voorzitter van de afdeling. Zij heeft haar sporen binnen andere organisaties ruimschoots verdiend evenals Marcel Bodenstaff die de nieuwe penningmeester is.

Maria volgt Don van Zuijlen op die na 13 jaar aftreedt. Don trad in 2009, het jaar van het 50-jarig bestaan, aan als voorzitter. Naast voorzitter was Don ook bezoekvrijwilliger. De nieuwe penningmeester Marcel Bodenstaff neemt het stokje over van Jacques Dierikx die na 14 jaar aftreedt. De eerste vier jaar was Jacques bezoekvrijwilliger. De nieuwkomers werden welkom geheten met een mooi boeket.

Margreet van Norden, bestuurslid bezoekwerk, nam afscheid van de afdeling. Zij is bezoekvrijwilliger sinds oktober 2000 en heeft daarbij vanaf 2006 diverse bestuursfuncties vervuld. Haar taken worden overgenomen door bestuurslid Ria van der Post. Op een later tijdstip wordt er in ruimere kring en op gepaste wijze afscheid genomen van de vertrekkende bestuursleden en worden de nieuwe welkom geheten.


Stand Up Comedy Night bij Murphy's

HILLEGOM n Nu de coronamaatregelen voor het grootste deel de deur uit zijn gedaan en het normale leven zich langzaam maar zeker herpakt, is het de hoogste tijd om weer eens een avond heerlijk te lachen.

Dat kan zaterdag 5 maart vanaf 20.00 uur bij de Stand Up Comedy Night in café Murphy's Law (Hoofdstraat 198). Negen comedians en een mc schotelen het publiek deze avond een variëteit aan grappen voor. In een knusse cafésetting wisselen ruim negen verse talenten en prof-comedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Het belooft een interactieve en onderhoudende try-out show te worden met diverse karakters en types. 

De cabaretiers van dienst zijn deze avond Maartje Mikx, Marc Van Gestel, Tobias Tonch, Ard Elzenga, Nils Rodenrijs, Dario Di Mango, Jerry Grando, Anouk Kragtwijk en Reinier Meijer. 

De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door MC Bert Kleijweg, die zorgt dat de stemming er goed inkomt. Naast zijn werk als comedian is Kleijweg ook op televisie te bewonderen. Zo deed hij mee aan het programma ‘Oh oh Besitas’ waar hij de uitdaging op zich nam om vele kilo’s af te vallen.


Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het café.