Afbeelding
Foto:

Eindelijk weer een Jazzy Sunday in Villa Flora

Hillegom n De Jazzy Sunday Afternoon met het trio Cees Diepeveen bij Villa Flora Hillegom vond zondag 27 februari na lange tijd weer plaats in het restaurantgedeelte van Villa Flora.

De liefhebbers van jazz konden weer genieten van dit Jazz trio, deze keer met één solist en een gastmuzikant. Het was afgeladen vol en bovendien was het een emotionele middag, vooral voor Cees Diepeveen, die voor het eerst sinds ongeveer twintig jaar met zijn trio speelde in een nieuwe samenstelling. Dit was noodgedwongen. Na het overlijden van Rob Janse en Hans Brouwer, die langdurig ziek werd, is er gezocht naar twee definitieve vervangers, die na de nodige repetities voor het eerst samen speelden. De nieuwe leden zijn slagwerker Pim de Boer en bassist John Erick. Het was mooi om te zien hoe dit drietal al op elkaar is ingespeeld. 

Zo kon de nu zeven jaar durende traditie in Villa Flora worden voortgezet. 


Niet één maar twee gastmuzikanten

Omdat het de eerste keer weer was na corona dat het trio weer kon spelen, was er deze maand niet één gastmuzikant, maar waren het er twee. Op de eerste plaats zangeres Colette Wickenhage, die al eerder in Flora heeft meegezongen. En verder saxofonist Ruud Eeuwen, die ook zijn sporen in de muziekwereld ruimschoots heeft verdiend. Het werd een gezellige middag. Op zondag 27 maart is er weer een Jazzy Sunday Afternoon met het trio Cees Diepeveen en zal er weer een gast op komen treden.