Dansinstructrice Naomi van den Burg leerde de deelnemers allerlei danspasjes.  | Foto: Renée de Leeuwe
Dansinstructrice Naomi van den Burg leerde de deelnemers allerlei danspasjes. | Foto: Renée de Leeuwe Foto: Renée de Leeuwe

Dansmoves oefenen bij Seniorendagbesteding Op Lis

Algemeen Senioren

Deelnemers van Seniorendagbesteding Op Lis aan de Prinsessestraat 1 hebben afgelopen donderdag 3 maart na de lunch meegedaan aan een leuke activiteit. Ieder kon op zijn haar of niveau meedoen. 

Dansinstructrice Naomi van den Burg kwam de deelnemers weer begeleiden op deze dansmiddag! Niet iedereen is even mobiel of in het bezit van een rollator, maar zittend op een stoel, of erachter staand kon toch iedereen weer meedoen. De nieuwe danspasjes werden onder veel gelach druk geoefend, en ook met de armbewegingen werd goed meegedaan. Tussendoor was er even een pauze, waarin de vrijwilligsters langskwamen met een hapje en een drankje om alle gezelligheid compleet te maken. 

Toen iedereen weer op adem gekomen was, werd er een grappig dansspel gedaan. Wanneer de muziek stil viel, moest je heel stil blijven staan in de houding van dát moment. Als je tóch bewoog, lag je eruit. Dat leverde veel lollige momenten op. Na het dansspel was het nog even samen napraten. Veel bezoekers uitten hoe gezellig het weer was geweest. Het is zo fijn dat we dit samen met de bezoekers weten te bereiken en dat een ieder misschien dan wel moe, maar zeker voldaan, weer huiswaarts gaat!