Vrouwen aan het roer in Flora

HILLEGOM n In Villa Flora aan de Hoofdstraat 55 houdt Netwerkclub Vrouwen aan het roer op vrijdag 11 maart weer een bijeenkomst.

De bijeenkomst wordt gehouden van 09.00 tot 11.00 uur. Inspireren, verbinden en motiveren zijn de woorden, die tijdens deze bijeenkomst weer centraal staan. Introducees zijn van harte welkom om mee te komen netwerken.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via email info@vrouwenaanhetroer.nl of neem een kijkje op de website: www.vrouwenaanhetroer.nl.


Jaarvergadering Lissesche IJsclub

Lisse n De eerder vanwege de coronamaatregelen uitgestelde 131e jaarvergadering van de Lissesche IJsclub kan eindelijk plaatsvinden. 

De vergadering wordt ehouden op dinsdag 22 maart in het clubgebouw aan de Randmeerstraat 73, aanvang 20.30 uur. Er kunnen vanwege coronamaatregelen tot op het laatste moment wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Dit vermeldt de vereniging dan op de website: www.LissescheIJsclub.nl. Daar staat ook de agenda van de jaarvergadering.


Dienst PG Lisse i.w. in Pauluskerk

Lisse n De Protestantse Gemeente Lisse in wording houdt 13 maart om 10 uur een dienst in de Pauluskerk aan de Ruishornlaan 33.

Het thema is: De dorstigen laven. Met medewerking van het gelegenheidskoor en ds. W.J. Zaagsma uit Hillegom. Er gelden geen beperkingen meer, maar in een klein deel van de koffiezaal kan nog enige tijd anderhalve meter afstand gehouden worden, prettig voor zeer kwetsbaren.