Van links naar rechts: Hans Weber - penningmeester, Greet Graner en Jurjen van Aken - voorzitter. | Foto: Eric Prince
Van links naar rechts: Hans Weber - penningmeester, Greet Graner en Jurjen van Aken - voorzitter. | Foto: Eric Prince Foto: Eric Prince

Wisseling in regiobestuur De Zonnebloem

Regio n In het Victorhuis te Noordwijkerhout trad donderdagavond 3 maart een nieuw regiobestuur aan in een vergadering met alle voorzitters van de afdelingen van de Zonnebloem. 

Interim-voorzitter Greet Graner uit Lisse trad terug na ruim 3 jaar, waaronder de moeilijke COVID-tijd waarin veel minder kon. Als nieuwe voorzitter is Jurjen van Aken gekozen en ook een nieuwe secretaris, Robert Pijnacker. Beiden komen uit Noordwijk. Zij gaan - nu de coronamaatregelen losgelaten worden - weer met nieuw elan activiteiten voor Zonnebloemdeelnemers opstarten, samen met de lokale besturen. Ook de kersverse voorzitter uit Hillegom/Beinsdorp, Maria Hulsebosch, werd welkom geheten. En Keukenhof heeft de vereniging weer uitgenodigd voor de zogenaamde Ziekendag op 9 mei. Daarnaast heeft de afdeling Lisse 80 entreekaarten geboekt voor 40 gasten en 40 rolstoelduwers op 31 maart.


Zonnebloem kan Keukenhof dit jaar weer bezoeken