Afbeelding
Foto: Pixabay

The Passion 40daagse komt ook naar Lisse

Algemeen

In aanloop naar de uitvoering van The Passion op Witte Donderdag 14 april in Doetinchem is er The Passion 40daagse, waarbij er overal in Nederland kleine concerten worden gehouden.

De Raad van Kerken in Lisse doet hier ook aan mee. Op zaterdag 2 april is er in de SWG-gemeente (Veldhorststraat 48) in Lisse een concert van Gospelkoor Grace & Glory uit Zwolle. Het concert heeft het thema van The Passion: Alles komt goed?! Het begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via zingenindekerk.nl/evenementen/grace-glory-lisse/bestellen/

Plein van Hoop
Tevens wordt er op diezelfde datum een Plein van Hoop georganiseerd. Bij de SWG-gemeente komt een replica van het bekende The Passionkruis te staan. Rond dit kruis kunnen bezoekers vanaf 15.00 uur een kaarsje branden, een kaartje schrijven voor iemand die een bemoediging nodig heeft, stil zijn of in gesprek gaan met anderen over het thema: Alles komt goed?! Het Plein van Hoop is voor iedereen gratis toegankelijk. Hopelijk kunnen we iedereen ontmoeten bij het kruis en/of het concert van Grace & Glory.