Oefen mee voor de Duin en Bollen Vierdaagse! | Foto: pr
Oefen mee voor de Duin en Bollen Vierdaagse! | Foto: pr Foto: pr

Trainingsprogramma voor Duin en Bollen Vierdaagse

Lisse n De Sportief Wandelgroep van AV de Spartaan gaat vanaf 1 april trainen voor de Duin en Bollen Vierdaagse, die van 13  t/m 16 oktober plaatsvindt en twee keer Keukenhof als startpunt heeft. 

De trainingen worden gegeven op dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 13.45 uur en op dinsdag- en donderdagavond vanaf 19.00 uur. Verder wordt er getraind op de lange afstanden op de zaterdagen vanaf 09.30 uur. 


Voor jong en oud

Door de begeleiding van opgeleide trainers en de verantwoorde trainingsopbouw biedt sportief wandelen net iets meer dan het ‘gewone‘ wandelen. Het is geschikt voor jong en oud, actief of minder actief. Sportief wandelen is ook een ideale activiteit voor hardlopers die wegens blessure of gevorderde leeftijd niet (meer) in staat zijn langere stukken hard te lopen. En het is ook gewoon gezellig om met een groepje samen te wandelen!


Sportief wandelen is belangrijke activiteit geworden

Rien van de Lans, coördinator sportief wandelen, vertelt: "Onze vereniging is bij veel mensen bekend van de atletiek- en hardloopactiviteiten. Maar sinds een aantal jaar bieden we ook trainingen Sportief wandelen met sinds afgelopen november ook middagtrainingen. Intussen is dit een belangrijke activiteit geworden, waar veel enthousiaste leden aan meedoen. Dit speciale trainingsprogramma biedt een mooie kans om kennis te maken met onze vereniging en onze enthousiaste en gezellige leden.” Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.avdespartaan.nl.