Van 10.00 tot 12.00 uur zijn de activiteiten en vanaf 12.00 uur is er soep, verzorgd door de vrouwen van De Sterke Vrouwengroep. | Foto: pr.
Van 10.00 tot 12.00 uur zijn de activiteiten en vanaf 12.00 uur is er soep, verzorgd door de vrouwen van De Sterke Vrouwengroep. | Foto: pr. Foto:

Beleef en doe mee bij Plein28

Hillegom n Plein28 houdt zaterdag 26 maart van 10.00 tot 13.00 uur enkele activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Kom een kijkje nemen in het leer- en ontmoetingscentrum aan het Henri Dunantplein.

"Iedereen is welkom om de creatieve en positieve sfeer van Plein28 te ervaren", vertelt Maaike Peeters, programmacoördinator van Plein28. "Je kunt een kledingstuk repareren in het naaiatelier, creatief bezig zijn met de natuur of iets moois creëren met de materialen die beschikbaar zijn in het Ambachtenplein. Of je kijkt gewoon rond en maakt een praatje met één van de vrijwilligers. Het belangrijkste vinden wij dat de mensen plezier hebben. Verder is er een gereedschappenbieb, een kledingruilrek, een plantenasiel en een weggeefmarkt met onder andere spellen, puzzels en gereedschap."