Online CJG-lezing over Triple P

opvoeden n Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Hillegom houdt een online lezing Zelfvertrouwen en sociale vaardigheden bij kinderen stimuleren (Triple P) op maandag 11 april voor ouders van kinderen van tussen 3 en 12 jaar.

Het is fijn als je kind zelfvertrouwen heeft, het goed doet op school en goed met anderen kan omgaan. Hiervoor hebben ze bepaalde basisvaardigheden nodig. Vragen die we bespreken zijn onder andere: hoe leer je je kind respectvol om te gaan met anderen, hoe kun je je kind leren om problemen zelfstandig op te lossen? Tijdens de lezing krijg je tips waarmee je je kind kunt helpen bij het ontwikkelen van die vaardigheden. De online lezing is van 19.30 tot 21.30 uur via Zoom. Deelname € 5,00 per persoon (ouderparen 10% korting). Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.


Taco van der Hoorn bij Fioretti

Lisse n Profwielrenner Taco van der Hoorn zal 20 april de hoofdgast zijn tijdens een collegetour op zijn oude school, het Fioretti College in Lisse. 

Tijdens deze avond zal hij met co-host Thijs Zonneveld in gesprek gaan over zijn schooltijd, zijn carrière, zijn toekomstplannen en tips voor de enthousiaste wieleramateur. Het publiek kan vragen stellen. Deze avond wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor Alpe d'HuZes. Een team van vijf collega's van het Fioretti doet dit jaar mee aan dit event. De volledige opbrengst van deze avond is voor Alpe d'HuZes. Er is ook een loterij en een veiling. Hiervoor is contant geld nodig. De toegangskaarten kosten € 12,50 (eerste consumptie inbegrepen). Zaal open 19.30 uur, het programma duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Tickets via reessjurts.nl/product/alpe-dhuzes-wielercafe-met-taco-van-der-hoorn/. Gebruik bij bestelling de couponcode 'collegetour'.