Afbeelding
Foto: Renée de Leeuwe

Herhaalprik corona 60-69-jarigen

vaccinatie n De Gezondheidsraad adviseert een herhaalprik voor 60 tot 69-jarigen die langer dan drie maanden geleden een laatste vaccinatie of corona hebben gehad. 

Iedereen die tot deze doelgroep behoort krijg vanzelf een brief. Een afspraak maken kan ook via coronavaccinatie.nl. De herhaalprik is vrijwillig en gratis. 

70-plussers en mensen met een kwetsbare gezondheid kunnen ook nog steeds de herhaalprik komen halen.


'Muiters' Thijs Kemperink en Erwin Nyhoff bij de Kulturele Raad

Hillegom n Thijs Kemperink en Erwin Nyhoff treden zaterdag 2 april om 20.30 uur op in de Kulturele Raad met het programma "Muiters”.

De één stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van ‘The Voice of Holland' te bereiken. De ander begon 15 jaar geleden met stand-up comedy in kroegjes. De beide podiumdieren kiezen liever voor geluk en een fijne sfeer, dan voor roem en het grote geld. De één kan goed zingen, de ander kan goed vertellen: zet die twee bij elkaar en je krijgt een heerlijke avond over de schoonheid van het leven. Liever strijdend verliezen dan veilig winnen. En liever dwars lopen dan in de pas. Verteld door Thijs, bezongen door Erwin. Een muzikaal theaterprogramma dat alle emoties van het leven bevat. De avond kan compleet gemaakt worden door voorafgaand aan de voorstelling te dineren in Villa Flora, die er dan voor zorgt dat men op tijd klaar is.


Kaarten kosten 15 euro en zijn te bestellen op www.cultuurhillegom.nl en te koop bij Vivant Frank Evers (contant) en op de avond zelf aan de zaal.


Paasstukjes maken bij Op Lis

Lisse n Bij Seniorendagbesteding Op Lis zijn donderdag 24 maart een heleboel mooie paasstukjes gemaakt. 

Materiaal was er voldoende, zelfs lege halve eierdoppen die men zo goed en zo kwaad als het ging zelf verzameld had. Na een korte uitleg over alle materialen en het laten zien van een voorbeeld konden de deelnemers aan de slag. Waar dat wat onwennig ging, hielpen de vrijwilligers graag. Het resultaat mag er wezen: vrolijke bloemstukken om lang van te genieten. (foto: Renée de Leeuwe)