Seniorenbus Lisse: van deur tot deur en altijd op tijd

Lisse n Woont u in Lisse of Lisserbroek en heeft u vervoer nodig? Dan is de Seniorenbus een uitkomst.

De vrijwilligers brengen u tegen betaling van een beperkte financiële vergoeding met de elektrische bus naar bijvoorbeeld de huisarts, het winkelcentrum of naar familie. Voor vervoer naar de Keukenhof is er vooral op donderdagen ruimte in het rijschema. De spelregels luiden als volgt:

- De Seniorenbus rijdt op werkdagen van 08.30 tot en met 17.00 uur.

- Voor het reserveren van een rit kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur bellen met 06-83535859. De rijtijden worden in overleg bepaald.

- Bel minimaal een dag van tevoren.

- Een enkele reis binnen Lisse/Lisserbroek kost € 2 en een retour € 4.

- Een enkeltje naar Sassenheim, Warmond, Voorhout, Hillegom en De Zilk kost € 4 en een retourtje € 8.

- Contant betalen aan de chauffeur.

- Voor meer reisinformatie belt u de telefoondienst: 06-83535859.

Voor algemene informatie en aanmelding als telefonist of chauffeur kunt u bellen met de coördinatoren: Johan van Zoest (06-53630009) of Rien Jongman (06-49744132).


Intratuin open

Lisse n Al is de officiële opening nog altijd op donderdag 31 maart om 17.00 uur, op zaterdag 26 maart konden de eerste bezoekers naar binnen.

Eigenaar Sjaco Griffioen en zijn team stonden klaar om hen te verwelkomen. Mét een pop-uprestaurant. "Een bezoek aan onze winkel is een uitje. Daar hoort een kop koffie of lunch bij.” Het restaurant ‘Eten in de Proeftuin' wordt gerealiseerd in de tweede bouwfase. Maar omdat klanten hadden aangegeven een kop koffie wel te zullen missen, besloot Griffioen te zorgen voor een tijdelijk restaurant.