Locoburgemeester Anne de Jong feliciteerde het 60-jarige bruidspaar Van Opzeeland-Huneker. | Foto: Corine Zijerveld
Locoburgemeester Anne de Jong feliciteerde het 60-jarige bruidspaar Van Opzeeland-Huneker. | Foto: Corine Zijerveld Foto: Corine Zijerveld

Locoburgemeester Anne de Jong feliciteert 60-jarig bruidspaar

Hillegom n Locoburgemeester Anne de Jong bracht woensdag 30 maart een bezoek aan Hans en Marijke Van Opzeeland-Huneker om ze te feliciteren met hun 60-jarige bruiloft. 

Het bruidspaar gaf elkaar in 1962 het ja-woord. Op woensdag 30 maart 2022 vierden zij hun 60-jarige bruiloft.

Beiden zijn geboren in Haarlem en hebben hun jeugd daar doorgebracht. Na hun trouwen woonde ze twee jaar bij anderen in huis in Leusden. Daarna betrokken zij hun eerste eigen woning in Vianen. Enkele jaren later verhuisden zij voor het werk naar Hillegom en vestigden zich in de nieuwe wijk Elsbroek aan de Mesdaglaan. Hier wonen zij inmiddels 50 jaar. Zij kregen een dochter en een zoon en hebben inmiddels vier al bijna volwassen kleinkinderen. 

“Wij voelen ons veilig en tevreden in Hillegom, mede door de voorzieningen van winkels en instanties en allemaal op loopafstand voor ons ouderen. Wij hopen dat wij hier nog jaren kunnen blijven wonen”, aldus bruidspaar Van Opzeeland-Huneker.


Bowie-vertolker Sven Ratzke in Floralis 

Lisse n  Dat Sven Ratzke een van de beste Bowie-vertolkers is, bewijst hij wederom met zijn nieuwste show ‘Where Are We Now’. Hierin laat hij in een intieme setting de kwaliteiten van Bowies nummers in al zijn puurheid zien. Op maandag 11 april  om 20.00 uur te zien in Theater Floralis.

Klassiekers als ‘Heroes’ en ‘Ashes to Ashes’, maar ook juweeltjes als ‘Life on Mars?’ stralen in prachtige nieuwe arrangementen. Ratzke is een entertainer en verhalenverteller pur sang die prikkelt, verwart en verleidt. Sven speelde met deze show reeds in Australië, Europa en New York. Overal werd de show overladen met 5 sterren recensies en staande ovaties. Nu is hij eindelijk terug in Nederland! 

Kaartverkoop: www.floralislisse.nl, of via AntiekePrenten.nl, Heereweg 215, tel: 06-12795231.

Sven Ratzke. | Foto: Hanneke Wetzer