Kringloopmarkt bij Salvatori

Lisse n Bij Buurthuis Salvatori aan de Wagenstraat 33 is zaterdag 9 april een kringloop/curiosamarkt van de SWG tussen 10.00 en 15.00 uur. 

Nu het weer kan en mag: sla je slag! Waarschijnlijk is dit de laatste curiosamarkt die we na zeker zo'n 18 jaar in Salvatori enkele keren per jaar konden organiseren. Kom kijken naar het mooie speelgoed, de fraaie legpuzzels, de diverse antieke toppers en de huishoudelijke artikelen, serviezen, kleine lampen en goedgekeurde kleine elektrische apparaten en natuurlijk boeken en platen. Mogelijk komt er vlak voor de zomervakantie nog een boekenmarkt in de Witte Kerk. Op 9 april is er in ieder geval ook koffie /thee met een heerlijk baksel erbij.


Geraniumactie van Hisalis 

Lisse n Hockeyclub Hisalis is weer gestart met de succesvolle geraniumactie. Net als vorig jaar hebben we dit jaar weer digitale versie gemaakt. Daarnaast kunnen de jeugdleden weer ouderwets met de folder van deur tot deur.

Hisalis hoopt weer een mooi bedrag op te halen voor de club middels de verkoop van planten. De jeugdleden hebben allemaal een e-mail met een link naar een persoonlijke verkoopwebsite gekregen. Ook krijgen ze allemaal een flyer om langs de deuren te gaan. Op de verkoopwebsite is duidelijk te zien en lezen om welke soort planten het gaat. Er is keuze uit geraniums (hang en sta), petunia’s en millionbells. Dit betreft stekgoed en dus geen zaaigoed, waardoor u veel langer plezier van de planten heeft. Na het invullen van de gewenste kleuren, soorten en aantallen, wordt uw bestelling verwerkt. De verkopers halen de planten zaterdag 14 mei op en zullen ze daarna bij u bezorgen. Pas dan hoeft u het bestelbedrag af te rekenen.

Bent u niet benaderd? En wilt u de club wel graag steunen en zelf genieten van kwalitatief goede planten voor de tuin of op het balkon? Mail dan voor 18 april naar geraniums@hisalis.nl voor een link naar de verkoopwebsite. U dient dan op 14 mei wel zelf de planten te komen ophalen tijdens onze de ophaaldag. Over de locatie wordt u geïnformeerd.


Diensten PG Lisse in wording

Lisse n De diensten van de Protestantse Gemeente Lisse i.w. vinden in april plaats in de Pauluskerk, Ruishornlaan 33. 

Op zondag 10 april (Palmpasen) om 10.00 uur is er een dienst rond het thema De gevangenen bezoeken, met Ramona van den Hoed. Om 19.00 uur is er Passiemuziek door organist en musici, met ds. A. Moolenaar. Maandag 11 april is er om 19.30 uur avondgebed met ds. M. van Duijn. Dinsdag 12 april om 19.30 uur: avondgebed met Ramona van den Hoed en jongeren. Woensdag 13 april om 19.30 uur: zangdienst met medewerking van een gelegenheidskoor. Voorganger is dan ds. A. Moolenaar.