The Royal Dutch Scam staat onder leiding van zanger Lo van Gorp. | Foto: pr
The Royal Dutch Scam staat onder leiding van zanger Lo van Gorp. | Foto: pr Foto: pr

Mike Boddé & The Royal Dutch Scam in Theater Floralis

Cultuur

In Theater Floralis zijn maandagmiddag 18 april, dus tweede paasdag, Mike Boddé & The Royal Dutch Scam te zien. Zij duiken in het mysterie achter de wonderbaarlijke liedjes van Steely Dan.

De Amerikaanse band Steely Dan had in de jaren zeventig grote hits als Rikki don’t lose that number, Reelin’ in the years en Hey Nineteen. Welke betekenis gaat er schuil achter de teksten? Hoe is deze muziek gemaakt? Welke diepere lagen zijn er nog te ontdekken? Mike Boddé en The Royal Dutch Scam gaan op een weergaloze ontdekkingsreis vol zwarte humor, classic rock, literatuur, drugs, jazz en hilarische anekdotes.

Tributeband
The Royal Dutch Scam brengt al jaren de muzikale perfectie van studioalbums van Steely Dan als Gaucho en Aja live op het podium. Niet voor niets wordt deze Nederlandse tienkoppige band beschouwd als een van de beste Steely Dan-tributebands ter wereld! In muzikant en tv-persoonlijkheid Mike Boddé, Steely Dan-fan van het eerste uur, vond de band de perfecte compagnon om het podium mee te betreden. De band bestaat uit de crème de la crème van sessiemuzikanten onder leiding van de geliefde zanger Lo van Gorp.

Kaarten
De voorstelling begint 18 april om 15.00 uur. Kaarten zijn online te koop via floralislisse.nl/theater/programma. Extra verkooppunt: AntiekePrenten.nl, Heereweg 215, telefoon 06-12795231.