Diensten PG Lisse in wording

Lisse n De diensten van de Protestantse Gemeente Lisse i.w. vinden in april plaats in de Pauluskerk, Ruishornlaan 33. 

Donderdag 14 april om 19.30 uur is er een Witte-Donderdagviering met ds. A. Moolenaar en zanggroep. Vrijdag 15 april om 10.00 uur is er een Goede-Vrijdagviering met ds. M. van Duijn en om 19.30 uur met ds. A. Moolenaar en zanggroep. Zaterdag 16 april om 21.30 uur Stille Zaterdag 'De doden begraven' met ds. M. van Duijn. Zondag 17 april om 10.00 uur Pasen, met ds. A. Moolenaar en Combo.


Asiel zoekt collectanten

regio n Na twee jaar is het voor Dierenasiel Offem eindelijk weer mogelijk om de huis-aan-huis collecte te houden. Hiervoor zoeken zij nog collectanten. 

De collecte wordt gehouden van maandag 9 tot en met zaterdag 14 mei in Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Lisse en Hillegom. De gehele opbrengst wordt gebruikt voor de opvang en de verzorging van de dieren in het asiel uit deze regio. Voor alle gemeenten zoekt het asiel nog enthousiaste collectanten. Interesse? Stuur een mail dierenasielnoordwijk@gmail.com.


Corsofeest met Supersonic 

Lisse n Ze hebben de coronaperiode gebruikt om ‘zich suf te oefenen’, zoals ze het zelf omschrijven. Coverband Supersonic had voor die periode de wind in de zeilen. Ze waren al populair in de regio. En sinds de komst van zangeres Carina was de band serieus aan het doorbreken in heel Nederland. 

Grote optredens stonden op de agenda. En toen kwam corona. In plaats van bij de pakken neer te zitten, grepen deze muzikanten dit aan om zich verder te verbeteren. En met succes. Frontvrouw Carina wordt vocaal krachtig ondersteund door gitarist Tjalling en drummer Sytse. Wilbert zorgt met zijn basgitaar voor een solide basis. Bovendien krijgen de nummers een sausje van hun eigen sound mee. Dat maakt dat dit niet zomaar een coverband is. Ze gaan all the way en het publiek doet mee! Op zaterdag 23 april maken ze feest na het passeren van de corsostoet in De Gewoonste Zaak. Aanvang rond 16.00 uur. Gratis toegang.