Activiteiten bij SV Kindervreugd in De Engel

Lisse n De komende week staat bij SV Kindervreugd, Romijnstraat 40A, in het teken van mozaïeksteken en Pasen.

Mozaïeksteken op 13, 14 en 15 april. Kindervreugd heeft zich dit jaar weer ingeschreven om mee te doen met de mozaïekwedstrijd van Bloemenmozaïek Lisse. Zaterdag 16 april zal de jury komen keuren en het paasweekend zullen vele mensen de mozaïeken komen bewonderen. We starten met steken op woensdag 13 april om 19.00 uur. Donderdag en vrijdag starten we om 09.00 uur en gaan door tot ’s avonds. Vrijdag zullen we door gaan totdat het helemaal af is. Al heeft u maar een uurtje tijd om te helpen tijdens deze dagen, kom dan gerust binnen lopen. Alle hulp is van harte welkom. 

Vrijdag 15 april: eierenkaarten in de grote zaal. Dit keer alleen klaverjassen. Opgeven is niet noodzakelijk. Het kaarten is alleen voor leden en donateurs van 16 jaar en ouder. De zaal gaat open om 19.30 uur. Dit is de laatste kaartavond van het seizoen. 

Zaterdag 16 april: eieren zoeken, voor kinderen t/m groep 8. We beginnen om 10.00 uur. Deze activiteit is alleen voor leden! De paashaas is er ook! 

Maandag 18 april: koffie staat klaar. De speeltuin is de hele dag open om het mozaïek te komen bewonderen. Van 12.00 tot 17.00 uur is ook gebouw open om lekker een kopje koffie/thee of wat anders te gebruiken.