Met Food La Route eet je een viergangendiner verspreid over vier restaurants. | Foto: Wim Dumay
Met Food La Route eet je een viergangendiner verspreid over vier restaurants. | Foto: Wim Dumay Foto: Wim Dumay

Eet-event Food La Route weer in Lisse!

Lisse n Er wordt weer wat leuks georganiseerd in het centrum van Lisse! Superfijn na zo’n jaar waarbij je eigenlijk nog te weinig naar restaurants bent gegaan. Je kan het inhalen door nu op één avond naar vier fantastische restaurants te gaan! Je krijgt hierbij elke gang in een ander restaurant, dat wordt écht genieten. In het totaal zijn het vier heerlijke gangen. 

De restaurants waar je elk een gang krijgt met een lekker glaasje wijn, zijn: De Vier Seizoenen, Dragon Town, Anna’s en De Heerekamer. Zo kun je op één avond van vier verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht dat de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna kan je genieten van de wandeling door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. 

Het is echt een gezellige avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft. Het wordt georganiseerd op 18 en 19 mei. 


Deelnemen 

Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dicht bij huis, betaal je 75 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk viergangendiner, inclusief drie glazen bijpassende wijn (of andere drank) en koffie/thee bij het nagerecht. De aanmeldingen gaan snel, dus meld je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.FoodLaRoute.nl.