Afbeelding
Foto:

Genieten van paaslunch

Lisse n Ook bij seniorendagbesteding Op Lis werd aandacht aan Pasen besteed. Donderdagmiddag 14 april staken vrijwilligers en stagiaires de handen uit de mouwen om hun lieve senioren een gezellige Paaslunch te bezorgen. 

De tafels werden gezamenlijk feestelijk aangekleed. De vrijwilligers hadden allemaal iets lekkers voor op de eettafel gemaakt, waardoor het een ware paasproeverij werd. Allerlei kleine en wat grotere hapjes passeerden de revue. Van muffins tot een smakelijk soepje, van een bladerdeeg bakje met ragout tot een cocktailglaasje met gerookte kip met avocado, quiche en wraps, met als toetje een verrukkelijke brownie met chocolademousse! Het kon niet op! Iedereen genoot er zichtbaar van, en men vond het erg leuk om ook eens nieuwe lekkernijen uit te proberen. Na deze voortreffelijke gezamenlijk verzorgde lunch, toog een ieder weer naar zijn of haar favoriete bezigheid, zoals klaverjassen, hartenjagen, kaarten maken of Skip-Bo spelen. Al met al was het een heel geslaagde paaslunch. 

(Tekst/ en foto: Renée de Leeuwe)


Blij met late prijsuitreiking

Lisse n Esther Mekking-Hiemstra krijgt uit handen van Edwin van Stijn van Van Stijn Lisse een prachtige Bang & Olufsen M3-speaker uitgereikt.

Corona zorgde ook wat die prijsuitreiking betreft voor onaangename verrassingen. Het was nota bene de hoofdprijs van de Sinterklaaspuzzel uit LisserNieuws - De Hillegommer die Esther nog niet in ontvangst kon nemen en toen het uiteindelijk wel kon, kwam er van alles tussen.

Echter wat in het vat zit, verzuurt niet, dus kan Esther nu volop van deze prachtige prijs van Van Stijn Lisse genieten. Gefeliciteerd!

Afbeelding