Bollenstreek Classic voor toerfietsers

Lisse n Ren- en Toervereniging De Bollenstreek organiseert na twee jaar afwezigheid wegens de coronamaatregelen weer haar jaarlijkse toerfiets-evenement Bollenstreek Classic. 

De elfde editie vindt plaats op zaterdag 11 juni. Er zijn fietstoertochten voor sportieve fietsers op de racefiets over afstanden van 55, 85 en 135 kilometer. De routes voeren de deelnemers naar de mooiste plekjes in de Bollenstreek en het Groene Hart, langs vaarten en meren en door vriendelijke dorpjes in een weids polderlandschap. Alle routes zijn uitgepijld en beschikbaar op GPS. Start en finish zijn bij het clubhuis van de RTV de Bollenstreek aan de Spekkelaan.


Na afloop van de inspanning kan er bij het clubhuis genoten worden van een drankje en gezellig napraten. Wie dat wil kan gebruikmaken van de douchegelegenheid.  


Toerklassieker bekroond

Pak de uitdaging en doe mee met deze prachtige ritten. Alleen of in een groep. De toertochten hebben van de NTFU de maximumwaardering 'Extra goed geregeld' gekregen. Daarmee plaatst de NTFU onze tochten in het selecte rijtje klassiekers.


Inschrijven

U kunt zich inschrijven via onze website, maar ook op de dag zelf bij de start door een RTV inschrijvingskaart in te vullen. Heeft u een NTFU-lidmaatschapskaart, neem hem dan mee, deze kan worden gescand (Scan & Go), dan bent u zo ingeschreven en op weg. We verzoeken u gepast te betalen. Er is vooralsnog geen deelnemerslimiet. 

Voor meer informatie zie de website www.bollenstreekclassic.nl of www.rtvdebollenstreek.nl