Diensten Protestantse Gemeente Lisse

Lisse n De Hervormde gemeente en de Gereformeerde kerk in Lisse zijn onlangs gefuseerd en vieren dat op 15 mei. De diensten in de maand mei vinden plaats in de Grote Kerk op het Vierkant. 

Op zondag 8 mei om 10.00 uur gaat dhr. F.C. de Ronde uit Leiden voor in de dienst in de Grote Kerk. Op 15 mei 's morgens vinden in de drie kerken (Grote Kerk, Pauluskerk en Gereformeerde Kerk) afscheidsdiensten plaats van de oude wijken. 's Middags is er een gezamenlijke dienst om de fusie te vieren in de Grote Kerk.

Nederland is weer grotendeels terug in het oude normaal. Omdat het wel goed is om nog rekening te houden met mensen met een kwetsbare gezondheid, wordt een klein deel van de koffiezaal nog enige tijd zodanig ingericht dat daar anderhalve meter afstand gehouden kan worden.


Reünie Scouting de Lisser Kaninefaten

Lisse n In 2022 bestaat scoutinggroep de Lisser Kaninefaten 90 jaar! Dat wordt feestelijk gevierd met allerlei activiteiten waaronder een reünie.

De reünie is bedoeld voor oud-leden, -leiding en -bestuursleden. De reünie vindt plaats op zaterdag 17 september 2022 van 19.30 tot 22.00 uur in clubhuis de Kali aan de Loosterweg-Zuid 4 in Lisse. Wil je je oude scoutingvrienden ontmoeten? Meld je dan aan voor de reünie door een mail te sturen naar reunie@kaninefaten.nl. Je ontvangt dan meer informatie.


Loop mee voor de NDC met Fit4lady

Hillegom/Lisse n Met ingang van maandag 9 mei wordt weer gewandeld voor het Nationale Diabetes Challange.

Mariska Barrote Mondria, eigenaar van Fit4lady, is hoofdbegeleider in Hillegom: "Wegens succes van vorig jaar met maar liefst 60 wandelaars, gaan we het dit keer in zowel Hillegom als Lisse neerzetten. In Hillegom zal het elke dinsdagavond zijn en in Lisse elke maandagavond. Startend vanaf 9 mei aanstaande met een duur van 20 weken. Het is natuurlijk erg belangrijk dat wij allen gezond blijven! Het is niet alleen voor mensen met diabetes. Het is voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken en lekker in de buitenlucht met anderen mensen wil wandelen. Er zijn diverse afstanden, dus ieder kan mee doen op zijn of haar niveau. Fit4lady Hillegom zal weer samen met huisartspraktijken en fysio's de begin- en eindtesten afnemen en de trainingen begeleiden. Ook nog een goede en leuke training voor de Duin- en Bollen Vierdaagse!"

Meer info: www.fit4lady.nl/hillegom