Afbeelding
Foto:

Samen eten voor een prikkie

Hillegom n In het eetcafé in De Vonk, in het wijkgebouw achter de Maartenskerk, wordt woensdag 18 mei een maaltijd geserveerd.

Elke maand organiseert de Protestantse Gemeente Hillegom een eetcafé in de Vonk. Er is een driegangenmenu voor 5 euro en er is plek voor dertig personen. Speciale dieetwensen graag doorgeen vóór deelname. Opgeven kan tot uiterlijk 16 mei bij Marja van Kessel per mail: marjavankessel@hotmail.com of bel: 0252-519750 (na 18.00 uur).


Ontdek de Relax Seat bij Pathé

regio n Alle zalen van de meest bezochte bioscoop in Haarlem zijn onlangs verbouwd en uitgerust met comfortabele elektrisch verstelbare stoelen die zorgen voor een ultiem gevoel van comfort en ruimte. 

Daarnaast hebben de zalen een complete make-over gekregen met nieuwe wandbekleding, verlichting én vergrote filmdoeken van muur tot muur. Vanaf nu zijn de nieuwste films, waaronder Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Foodies of De Bad Guys (NL), te bekijken vanuit deze heerlijke Relax Seat. 

Met een druk op de knop kunnen de rugleuning en voetenbank worden ingesteld naar keuze. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waarop makkelijk een hapje en drankje geplaatst kan worden. 

Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat vanaf iedere stoel perfect zicht is op het doek.