Timmeren bij Kindervreugd

Lisse n Bij Speeltuinvereniging Kindervreugd in De Engel (Romijnstraat 40A) staat op 2 juli een timmerochtend op het programma.

Het is nog eventjes weg, maar zet het vast in de agenda. De timmerochtend is voor alle kinderen t/m 12 jaar. Het begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Het is de bedoeling dat iedereen een eigen hamer meeneemt, voorzien van naam. Ook niet-leden zijn van harte welkom en betalen € 2,50 per kind. Heb je zin om een ochtend lekker te komen timmeren, kom dan op 2 juli naar de speeltuin!

Kijk je al uit naar de beroemde tentennacht in augustus? Lekker een nachtje slapen in de speeltuin? Noteer dan alvast de datum: vrijdag 19 augustus!


Dienst PG Lisse in Grote Kerk

Lisse n In de Grote Kerk - Heereweg 250 - is zondag 22 mei om 10.00 uur een dienst van de Protestantse Gemeente Lisse met ds. A. Moolenaar.

Omdat het wel goed is om nog rekening te houden met mensen met een kwetsbare gezondheid wordt een klein deel van de koffiezaal nog enige tijd zodanig ingericht dat daar anderhalve meter afstand gehouden kan worden.