Leer bridgen bij de Meerbridgers (foto ter illustratie)
Leer bridgen bij de Meerbridgers (foto ter illustratie) Foto: pr

Bridgecursus bij BC De Meerbridgers

Algemeen

Dit is je kans om kennis te maken met het mooie en spannende bridgespel. Onder leiding van twee ervaren en landelijk erkende bridgedocenten, Romano en Sam, worden de ins en outs van dit uitdagende kaartspel uitgelegd. Hun ludieke wijze van lesgeven heeft al veel cursisten enthousiast gemaakt.

De cursus, steeds op de woensdagavond, omvat 12 lessen en een slotdrive. Deze avonden zijn niet alleen heel leerzaam, maar ook supergezellig.
De theorie wordt op een interactieve manier behandeld en direct in de praktijk toegepast door veel te spelen. De start is op 21 september om 19.30 uur in Dorpshuis de Meerkoet aan de Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek. De jaarlijkse kermisweek in Lisse is natuurlijk ook heel gezellig, dus les 2 wordt meteen al doorgeschoven naar woensdag 5 oktober. Op 21 december is de slotdrive.
De kosten, inclusief lesboeken, zijn € 90,- voor 13 avonden. Belangstellenden kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen aan meerbridgers@gmail.com onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Wees er snel bij, want vol is vol!